WIE BEN IK

 • Gerjannelogo

  Mijn naam is Gerjanne Hooijer. Ik ben getrouwd en woon sinds eind 1987 op een van de mooiste plekjes van Voorthuizen. Ik heb 2 kinderen. Naast mijn huishoudelijke taken ben ik 5 dagen per week postbezorger bij PostNL.
  Als hobby maak ik websites en legpuzzels van meer dan 1000 stukjes mag ik graag maken. Volleybal is mijn sport en ik speel mee bij een team in de bedrijfscompetitie in Barneveld.
  Ik ben lid van de EHBO Vereniging Voorthuizen en verzorg ook onze schapen. Dat zijn Hampshire Downs, een van oorsprong Engels ras. Ze hebben niet erg veel verzorging nodig, behalve in de lammertijd. Dan kost het me nog wel eens een (groot) gedeelte van mijn nachtrust.

 • OPLEIDINGEN

  Het leek mij erg leuk om zelf webpagina's te maken en ik wilde daar graag meer van weten. Daarom ben ik in september 2007 begonnen met de cursus Webpage design bij de NHA. Deze cursus bestond uit 40 lessen en er werd gewerkt met het programa HTML-Kit, waardoor je de codes achter de webpagina's goed leert kennen. Tevens leerde ik daar de beginselen van Java-script, leerde er werken met Flash, PaintBuster en MorphBuster. November 2008 ontving ik het getuigschrift van de cursus.
  Dit alles smaakte naar meer en dus ben ik in januari 2009 bij de NHA begonnen met de cursus Dreamweaver, die ook uit 40 lessen bestond. Bij deze cursus leerde ik ook werken met Fireworks en december 2009 ontving ik het getuigschrift van de cursus.
  In januari 2014 ben ik, wederom bij de NHA, begonnen met een cursus Joomla! die uit 20 lessen bestond. Ik wilde graag weten hoe Joomla! in z'n werk gaat en wilde dat ook kunnen. In mei 2014 ontving ik mijn getuigschrift van de cursus.
  Voorlopig als laatste ben ik in juli 2014, alweer bij de NHA, een cursus Flash begonnen. Deze cursus bestond uit 20 lessen en hier leerde ik Flash animaties bouwen, zodat ik nu eigen filmpjes kan maken, en een hele site in Flash maken. In december 2014 heb ik deze cursus met goed gevolg afgerond. Helaas is Flash een programma wat niet goed beveiligd is en daarom wordt het gebruik van complete Flash websites sterk afgeraden. Het programma verdwijnt zelfs in 2020 helemaal.